Type Zool
Type Schoen
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Activiteit
Kern
Klachten
Toplaag
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Seizoen

Wij bieden u zooltjes aan die speciaal gemaakt zijn voor de winter en voor de zomer. Ook bieden wij natuurlijk steunzolen aan die het gehele jaar kunnen worden gedragen. Klik op het jaargetijde waar u zooltjes voor wilt hebben en zie de zolen die geschikt zijn voor dit jaargetijde. U kunt het gewenste seizoen selecteren middels het menu hierboven of via de filter aan de linkerkant van deze pagina. Wilt u meer advies over steunzolen? Klik dan hier.

Bama Zolen

De inlegzooltjes van het hoogwaardige merk Bama zijn zooltjes van topkwaliteit en die lang meegaan. De inlegzooltjes van dit kwaliteitsmerk zijn beschikbaar om te aan te schaffen voor de zomer, winter of het hele jaar. Op Steunzoolexpert vindt u een ruime collectie aan zooltjes van dit merk. Dus wilt u uw loopcomfort vergroten en nare klachten voorkomen? Twijfel dan niet langer en neem een kijkje op de pagina van Bama. Naast inlegzolen bieden zij ook voetbedden en gelzolen aan.

Inlegzolen

Met de inlegzooltjes die worden aangeboden bij Steunzoolexpert worden vervelende klachten verholpen of tegengegaan. Deze zooltjes zijn te verkrijgen van verschillende topmerken en gaan erg lang mee. Ideaal om pijntjes te voorkomen.

Steunzolen

Bent u opzoek naar iets waardoor u extra steun krijgt tijdens het lopen en u geen last krijgt van pijn tijdens of na het lopen? Dan kunnen steunzolen erg goed van pas komen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Voetbedden

Door gebruik te maken van een voetbed in uw schoen zorgt u ervoor dat uw voeten voldoende steun krijgen en in u geen foute houding krijgt. Lopen met een foute houding kan namelijk zorgen voor klachten in de rug en benen.

Gelzooltje

Een gelzool zorgt ervoor dat schokken in de voet beter worden opgevangen waardoor vervelende klachten in de rug of benen worden voorkomen. Op Steunzoolexpert vindt u een uitgebreide collectie aan gelzolen van verschillende kwaliteitsmerken.