Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Compressie
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Kousen

Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment kousen, met name gezondheidskousen zoals compressiekousen en diabeteskousen. De prachtige collectie compressiekousen van Sockwell zorgen er voor dat zwellingen in voeten en benen worden voorkomen door de bloedcirculatie te verhogen. De speciale diabeteskousen van Sockwell zorgen voor een betere doorbloeding en bescherming van uw voet om verkleuring, tintelingen en pijntjes aan uw voet te voorkomen of te verminderen. De diabeteskousen zijn daarbij ook erg geschikt wanneer u last heeft van Oedeem of reuma. Met behulp van de filter aan de linkerkant vindt u eenvoudig en snel uw juiste kous!

Compressiekousen

Met de compressiekousen van het kwaliteitsmerk Sockwell bent u ervan gegarandeerd dat vervelende klachten worden tegengegaan en u meer loopcomfort krijgt. Deze sokken zijn te verkrijgen in verschillende klasse variërend van sterk naar gemiddeld. De compressiesokken zien er verder erg trendy uit waardoor u ze overal goed bij kunt combineren. Neem een kijkje op onze pagina en bekijk het uitgebreide assortiment!

Diabeteskousen

Door gebruik te maken van diabeteskousen voorkomt u dat u nog meer last krijgt van de klachten bij een diabetesvoet. De sokken zitten erg comfortabel en zorgen ervoor dat uw loopcomfort wordt vergroot. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten waardoor er altijd een paar bijzit die bij u passen.