Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Steunzoolaccessoires

Naast de verschillende inlegzolen, steunzolen, voetbedden en gelzolen hebben wij enkele accessoires in het assortiment zoals sneeuwkettingen voor schoenen. Deze zorgen ervoor dat u niet meer uit hoeft te glijden en dus veilig over straat kunt in de winter. Klik op onderstaande producten voor meer informatie over de Wintertrax en Yaktrax. Ook kunt u hier een waterstop spray bestellen om uw schoenen tegen water en vuil te beschermen.

Compressiekousen

De compressiekousen die worden aangeboden bij Steunzoolexpert zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat vervelende klachten worden tegengegaan. Door een slechte bloedcirculatie kunnen er zwellingen in de benen ontstaan, dit kan lijden tot ernstige medische klachten zoals trombose. Compressiekousen zorgen ervoor dat de bloedcirculatie in de benen wordt verbeterd en deze klachten dus worden tegengegaan.

Gel Accessoires

De gel accessoires die worden aangeboden op Steunzoolexpert zorgen ervoor dat het loopcomfort vergroot wordt en u minder last krijgt van klachten in de rug of blaren. De meeste gel accessoires zijn geproduceerd door het kwaliteitsmerk Bama en verzekeren u van een lange levensduur!

Snowsteps

Gaat u binnenkort op wintersport en bent u nog opzoek naar sneeuwkettingen voor onder uw schoenen? Dan zit u bij Steunzoolexpert op het goede adres. Wij bieden een collectie aan snowsteps aan van het kwaliteitsmerk Yaktrax. Deze zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit!