Type Zool
Type Schoen
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Activiteit
Kern
Klachten
Toplaag
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Activiteiten

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende activiteiten waar wij speciale zooltjes voor in het assortiment hebben. Middels de filter aan de linkerkant van deze pagina kunt u de gewenste activiteit aangeven. Vaak zijn zooltjes voor meerdere activiteiten geschikt maar door deze categorieën weet u zeker dat het door u bestelde zooltje geschikt is voor de gewenste activiteit. Hieronder vindt u alle zooltjes voor bepaalde activiteiten terug. U kunt ook middels het menu hierboven aangeven voor welke activiteit u een zooltje zoekt. Bestel gemakkelijk en direct uw speciale zooltje om pijnloos te kunnen wandelen, hardlopen, voetballen of fietsen. Wilt u meer advies over steunzolen? Klik dan hier.

Sportzolen

Het dragen van een sportzool zorgt ervoor dat u het beste uit uzelf kunt halen tijdens het sporten en dat u geen last krijgt van vervelende klachten zoals eelt of overbelasting. Op Steunzoolexpert vindt u verschillende zooltjes die u ondersteunen bij het sporten. Of u nou opzoek bent naar zooltjes tijdens het hardlopen, tennissen, wandelen of voetballen, op onze site vindt u een ruime collectie aan bijpassende zooltjes. Wilt u meer comfort tijdens het sporten? Neem dan een kijkje tussen het assortiment!

Hardlopen

Als u gaat hardlopen is het natuurlijk belangrijk dat u voldoende ondersteuning krijgt. De sportzooltjes die aangeboden worden op Steunzoolexpert zorgen hiervoor. Doordat de zooltjes ervoor zorgen dat schokken beter gedempt worden krijgt u minder last van vervelende klachten en kunt u langer doorgaan.

Wandelen

Tijdens het wandelen is het van essentieel belang dat u zooltjes heeft dat u voldoende ondersteuning en comfort bieden. Zonder zooltjes kunt u namelijk last krijgen van vervelende klachten tijdens of na het lopen. Op onze website vindt u een uitgebreide collectie aan zooltjes die ervoor zorgen dat u comfortabel kan gaan wandelen!

Voetbal

Voetballen is een sport waarbij de voeten erg veel belast worden. Het hebben van een goede sportzool is daarom van groot belang tijdens het voetballen. Hierdoor krijgt de voet meer ondersteuning en worden schokken beter gedempt. Als u op het linkje klikt ziet u welke sportzolen wij aanbieden en vindt u de zool die bij u past!

Wintersport

Tijdens een wintersport kunnen de temperaturen erg ver omlaag lopen. Het is daarom van belang dat u voldoende warm blijft, ook bij uw voeten. De zooltjes die Steunzoolexpert aanbiedt zorgen ervoor dat uw voeten warm blijven doordat ze een extra isolerende laag hebben. Hierdoor zal er minder kou bij uw voeten komen. Kijk op de pagina om het assortiment te bekijken.